Hej vänner, jag vill prata om mitt kön historia. Den här historien har hänt på jobbet.

Mina tidigare arbetsplatser har alltid vissa svårigheter på grund av en återvändsgränd eller jag kom inte överens med de anställda fick jag, eller ohörsamhet för pengar var ett ständigt problem för mig i slutet började jag att arbeta som sekreterare på ett advokatkontor i lönen var bra. Jämfört med tidigare platser var mycket hög. Min advokat ringde mig ful och ensam så kan jag inte säga att jag är en rackare han var ständigt intresserad av mig i ögat som vi är mycket nära vänner om jag var på kvällarna efter jobbet, eller för att vi skulle gå till ett café eller en restaurang för att äta en måltid så vi hade en viss aktivitet.

På vår sista dag sa han att han gillade mig en hel del och själv har påverkats av mitt yrke till yrke så att jag inte har pengar eller att jag inte ser riktigt stilig och han var charmig, rolig och han är mycket välvilligt inställd till honom så jag berättade för honom mig vid hans bord och började dricka vin i botten av vin jag missade jag såg att vi hade riktigt kan kallas advokat hus vi gick för att jag inte kunde gå hem den dagen. Jag var mycket berusad, och lade honom på sängen. full väg att lämna rummet, jag vet inte vad jag ropade efter henne, men jag trodde att jag skulle dö som han, och jag sade att få bredvid mig Komma och gå. ta upp mindre och kom i säng kom hon till mig, jag omfamnade det så att det är samma figur. Jag närmade mig läppen och jag kysste honom lätt och efter det, för att veta vad som är fel med dig vad uppföljaren har kommit, har sex som en galning för timmar, var han återvände till kissing, naturligtvis.

Nu var det dags för sex eftersom att vi båda ville det. Han tog sin kuk ut och gnugga den i min vagina, satte han försiktigt, kära, det var mitt nöje långsamt började accelerera till den smärta som bröt min oskuld och jag njuter av det så mycket att jag glömde min oskuld den natten, men vi var både enkel-och både vi älskade varandra och han kom inuti mig. denna händelse var 3 månader sedan, nu är jag gravid 2 månader och det har vi inte, men vi är engagerade i, vårt bröllop snart. Vi älskar varandra. Glad att jag gav min oskuld till honom den natten jag sov, jag är så glad att jag inte klaga på honom. Tack för att du lyssnar på mig, alla trevliga stunder.

Bra jag knullade min advokat (1)

Bra jag knullade min advokat (2)

Bra jag knullade min advokat (3)

Bra jag knullade min advokat (4)

Bra jag knullade min advokat (5)

Bra jag knullade min advokat (6)

Bra jag knullade min advokat (7)

Bra jag knullade min advokat (8)

Bra jag knullade min advokat (9)

Bra jag knullade min advokat (10)

Bra jag knullade min advokat (11)

Bra jag knullade min advokat (12)

Bra jag knullade min advokat (13)

Bra jag knullade min advokat (14)

Bra jag knullade min advokat (15)

Bra jag knullade min advokat (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*